Streeknieuws

Luide muziek uit woning in Velp, politie neemt apparatuur in beslag

Foto: politie Velp

VELP – De politie heeft na klachten van geluidsoverlast geluidsapparatuur in beslag genomen in een woning aan de Aalscholversingel in Velp. Bij de politie kwamen maandagavond meldingen van geluidsoverlast.

Agenten constateerden dat er luide muziek was te horen vanuit de woning. Aangezien de veroorzaker bij eerdere meldingen al was gewaarschuwd en bekeurd zijn agenten de woning binnengetreden.

Binnen hebben agenten geluidsapparatuur in beslag genomen. Ook krijgt de bewoner een bekeuring voor het veroorzaken van geluidsoverlast.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten