Streeknieuws, Verkiezingen2018

BGR Rozendaal gaat met Loes Hupkes de verkiezingen in

Loes Hupkes. Foto: BGR

ROZENDAAL – BGR Rozendaal heeft de huidige fractievoorzitter Loes Hupkes als lijsttrekker gekozen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Op plaats 2 staat René Zendijk, sinds 10 maanden raadslid.

Op 3 en 4 staan nieuwkomers in de politiek, Liduine Frequin en Wim Diepenbroek. De plaatsen 5 en 6 worden ingenomen door de huidige raadsleden, Hans Veltman en Karin Spillenaar Bilgen. Hein Bisterbosch staat op 7, hij is al lang politiek geëngageerd maar stond nog niet eerder op de kandidatenlijst.

De commissieleden Frits van der Togt en José Teggelaar stellen zich weer beschikbaar voor de raadscommissie. Mike Waltmans keert na de verkiezingen niet meer terug in de politieke arena van Rozendaal, de raadscommissie laat zich niet langer combineren met zijn Provinciale Statenlidmaatschap.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten