Verenigingen

Stichting STOER zoekt vrijwilligers

Foto: Pixabay

RHEDEN – Stichting STOER (= Senioren Teams Ondersteunen Elkaar in Rheden en Rozendaal) zoekt vrijwilligers (m/v) voor projecten in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Stichting STOER is er voor alle senioren in de gemeenten Rheden en Rozendaal.

Als vrijwilliger helpt u senioren en hun naasten met hun vragen en problemen, verwijst ze door en bemiddelt waar nodig. Men zoekt vooral huisbezoekconsulenten en vrijwillige ouderenadviseurs, maar ook nog leden voor het Comité Dag van de Ouderen.

Vrijwilligers zorgen ervoor dat ouderen langer thuis kunnen wonen, betere zorg genieten en onder de mensen komen. Bijzonder dankbaar werk dus. Hebt u affiniteit met de doelgroep senioren, neem dan contact op met Stichtingstoer.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten