Streeknieuws

Dak van huis in Rheden gewaaid door storm, ravage is enorm

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – De storm heeft donderdag voor een enorme ravage gezorgd bij een huis aan de Smederijstraat in Rheden. Het complete dak van de woning kwam naar beneden.

Ook bij de naastgelegen woningen is er schade ontstaan. Er zijn geen gewonden gevallen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten