Streeknieuws

Omgewaaide boom van het spoor halen bij De Steeg is een hele klus

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Spoorbeheerder ProRail is tot vrijdagochtend bezig geweest om een omgewaaide boom van het spoor bij De Steeg te halen. Door de storm lag het treinverkeer op onder meer het traject Arnhem – Zutphen  plat.

Bij De Steeg was een omgewaaide boom dwars door de bovenleiding gegaan en lag over het spoor. De medewerkers van spoorbeheerder ProRail waren tot laat in de avond bezig om de schade te herstellen.

De boom werd in stukken gezaagd en er werden opleggers met kranen ingezet om de boom in delen weg te takelen. Daarna moest de bovenleiding en een portaal worden vervangen.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten