Verenigingen

Stichting Sari organiseert benefietdiner in de Peerdestal

Foto: Stichting Sari

ELLECOM – Voor de vijfde keer organiseert stichting Sari een benefietdiner in de Peerdestal in Ellecom. De afgelopen jaren haalde de stichting, die zich inzet voor de ontwikkeling van kansarme kinderen in India, al vele duizenden euro’s op. Dit geld is besteed aan de bouw van een aantal scholen voor deze kinderen.

Dit jaar gaan de opbrengsten van het diner naar de bouw van een praktijklokaal op de technische school in Madurai in India. Het diner vindt plaat op maandagavond 29 januari.

Opgeven kan via www.stichtingsari.com. Voor de bouw van het praktijklokaal is 24.000 euro nodig.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten