Streeknieuws

Ellecom huldigt wereldkampioene Eva Riemersma

Foto: Mick Stomp

ELLECOM – Ellecom heeft maandagavond Eva Riemersma in het zonnetje gezet. De schaatsende huisarts won afgelopen weekend de WK Masters in Italië, het allround kampioenschap voor de veteranen (categorie 30-34 jaar).

Riemersma won in Baselga di Pinè in haar categorie drie van de vier afstanden. Alleen op de 500 meter moest ze een concurrente voor zich dulden, landgenote Mijke Kanneworff schreef die afstand op haar naam.

Foto: Mick Stomp

Onder begeleiding van fanfare Excelsior stonden tientallen dorpsbewoners haar op te wachten. Zij werd toegesproken en zij kreeg bloemen. Ook sportwethouder Nicole Olland was aanwezig.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten