Verenigingen

Open dag bij Het Rhedens

Foto: Het Rhedens in Dieren

RHEDEN – Het Rhedens opent op zaterdag 27 januari haar deuren voor de jaarlijkse open dag. Toekomstige leerlingen, hun ouders en andere belangstellenden zijn dan welkom om kennis te maken met het schoolleven op Het Rhedens De Tender, Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal.

Tijdens de open dag is er van alles te doen. Er zijn interessante bijeenkomsten en er worden demonstraties gegeven op het gebied van natuurkunde, scheikunde, techniek, verzorging en nog veel meer vakken.

Leerlingen ontvangen de bezoekers, organiseren leuke optredens en alle 8e groepers krijgen een pakket informatiemateriaal. Kijk voor meer informatie op www.hetrhedens.nl.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten