Wethouder Constans Pos gaat kinderen voorlezen

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – De Nationale Voorleesdagen starten woensdag 24 januari traditiegetrouw met een Voorleesontbijt. Peuters kunnen in de Bibliotheek van Dieren in hun pyjama aanschuiven voor het ontbijt. Op deze dag zal Wethouder Constans Pos kinderen gaan voorlezen

Constans Pos leest voor van 9.40 uur tot 10.15 uur in de bibliotheek aan het Ericaplein in Dieren. Maar in de bibliotheken van Rheden en Velp kunnen peuters en hun ouders ook deelnemen aan een voorleesfeestje.

Tijdens de voorleesfeestjes wordt er ook voorgelezen uit het Prentenboek van het Jaar, ‘Ssst! De tijger slaapt’. De peuters mogen ook meespelen met het verhaal.

Het voorleesfeestje in de bibliotheek in Rheden is donderdag 25 januari en in Velp op woensdag 31 januari. De voorleesfeestjes beginnen om 9.30 uur en zijn rond 10.15 uur afgelopen.