Verenigingen

Wethouder Constans Pos gaat kinderen voorlezen

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – De Nationale Voorleesdagen starten woensdag 24 januari traditiegetrouw met een Voorleesontbijt. Peuters kunnen in de Bibliotheek van Dieren in hun pyjama aanschuiven voor het ontbijt. Op deze dag zal Wethouder Constans Pos kinderen gaan voorlezen

Constans Pos leest voor van 9.40 uur tot 10.15 uur in de bibliotheek aan het Ericaplein in Dieren. Maar in de bibliotheken van Rheden en Velp kunnen peuters en hun ouders ook deelnemen aan een voorleesfeestje.

Tijdens de voorleesfeestjes wordt er ook voorgelezen uit het Prentenboek van het Jaar, ‘Ssst! De tijger slaapt’. De peuters mogen ook meespelen met het verhaal.

Het voorleesfeestje in de bibliotheek in Rheden is donderdag 25 januari en in Velp op woensdag 31 januari. De voorleesfeestjes beginnen om 9.30 uur en zijn rond 10.15 uur afgelopen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten