Streeknieuws

Rekening van bejaarde vrouw uit Laag-Soeren geplunderd

Foto: politie Dieren

LAAG-SOEREN – De rekening van een bejaarde vrouw uit Laag-Soeren is op slinkse wijze geplunderd. De politie heeft de signalementen van een man en een vrouw verspreid.

Er werd dinsdagmiddag bij de woning van de bejaarde vrouw aan de Jut van Breukelenwaardlaan aangebeld. Toen de bewoonster de deur opende vertelden een een man en een vrouw dat de bewoonster een prijs had gewonnen.

De twee deden zich voor als werknemers van M.B.G. Investments B.V. Om de prijs te incasseren moest zij op een papier haar pincode en handtekening te zetten. Later bleek er 1200 euro van de rekening te zijn gehaald.

Signalementen verdachten:

Verdachte 1:
– vrouw
– blanke huiskleur
– blond haar
– circa 1,60 meter lang
– circa 30 jaar oud
– slank postuur

Verdachte 2:
– man
– blanke huidskleur
– grijs kort haar
– circa 1,80 meter lang
– tussen 45 en 55 jaar oud
– normaal postuur
– gestreept (verticaal) shirt/overhemd

De vrouw voerde het woord en sprak vloeiend Nederlands. Uit onderzoek komt naar voren dat de verdachten zich vermoedelijk in een antraciet / donkerkleurige Mercedes Vito of gelijksoortig voertuig verplaatsten. Het zou een nieuwe type voertuig betreffen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten