Rekening van bejaarde vrouw uit Laag-Soeren geplunderd

Foto: politie Dieren

LAAG-SOEREN – De rekening van een bejaarde vrouw uit Laag-Soeren is op slinkse wijze geplunderd. De politie heeft de signalementen van een man en een vrouw verspreid.

Er werd dinsdagmiddag bij de woning van de bejaarde vrouw aan de Jut van Breukelenwaardlaan aangebeld. Toen de bewoonster de deur opende vertelden een een man en een vrouw dat de bewoonster een prijs had gewonnen.

De twee deden zich voor als werknemers van M.B.G. Investments B.V. Om de prijs te incasseren moest zij op een papier haar pincode en handtekening te zetten. Later bleek er 1200 euro van de rekening te zijn gehaald.

Signalementen verdachten:

Verdachte 1:
– vrouw
– blanke huiskleur
– blond haar
– circa 1,60 meter lang
– circa 30 jaar oud
– slank postuur

Verdachte 2:
– man
– blanke huidskleur
– grijs kort haar
– circa 1,80 meter lang
– tussen 45 en 55 jaar oud
– normaal postuur
– gestreept (verticaal) shirt/overhemd

De vrouw voerde het woord en sprak vloeiend Nederlands. Uit onderzoek komt naar voren dat de verdachten zich vermoedelijk in een antraciet / donkerkleurige Mercedes Vito of gelijksoortig voertuig verplaatsten. Het zou een nieuwe type voertuig betreffen.