Muziekles voor kleintjes én papa’s en mama’s bij Studio26

Foto: Studio26

VELP – Martine Spruit gaat muziekles geven aan de aller kleinste bij Studio26 in Velp. De lessen zijn niet alleen voor kinderen tussen 1 en 4 jaar oud maar ook voor hun ouders, want die kunnen ook mee doen.

Muziek draagt bij aan een evenwichtige ontwikkeling van kinderen. Tijdens muziek op schoot maken kinderen al jong kennis met diverse klanken, ritmes en kleine instrumentjes. In de veilige omgeving van de ouder wordt op speelse wijze een muzikaal gevoel ontwikkeld.

Juf Martine: “We maken in de les heel spelenderwijs muziek. We gebruiken daarvoor allerlei liedjes, zowel nieuwe als bekende liedjes, maar ook instrumenten zoals trommels en schudeitjes, klankstaven etc. Daarnaast bewegen we lekker veel want je kunt natuurlijk niet verwachten dat zulke jonge kinderen 3 kwartier op schoot blijven zitten.”

Meer weten over muziek op schoot of kleutermuziek? Kijk op de website Studio26.nl.