Verenigingen

Muziekles voor kleintjes én papa’s en mama’s bij Studio26

Foto: Studio26

VELP – Martine Spruit gaat muziekles geven aan de aller kleinste bij Studio26 in Velp. De lessen zijn niet alleen voor kinderen tussen 1 en 4 jaar oud maar ook voor hun ouders, want die kunnen ook mee doen.

Muziek draagt bij aan een evenwichtige ontwikkeling van kinderen. Tijdens muziek op schoot maken kinderen al jong kennis met diverse klanken, ritmes en kleine instrumentjes. In de veilige omgeving van de ouder wordt op speelse wijze een muzikaal gevoel ontwikkeld.

Juf Martine: “We maken in de les heel spelenderwijs muziek. We gebruiken daarvoor allerlei liedjes, zowel nieuwe als bekende liedjes, maar ook instrumenten zoals trommels en schudeitjes, klankstaven etc. Daarnaast bewegen we lekker veel want je kunt natuurlijk niet verwachten dat zulke jonge kinderen 3 kwartier op schoot blijven zitten.”

Meer weten over muziek op schoot of kleutermuziek? Kijk op de website Studio26.nl. 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten