Streeknieuws

Twee ongevallen kort na elkaar op dezelfde plek in Velp

Foto: Martin de Jongh

VELP – Bij twee verkeersongevallen in Velp zijn vrijdagmiddag twee gewonden gevallen. De ongevallen gebeurde kort na elkaar op dezelfde plek.

Eerst werd er een bromfietser aangereden op President Kennedylaan bij de kruising met de Zwanensingel en Rijnstraat. De bromfietser had geen voorrang gekregen. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Martin de Jongh

De ambulance met daarin de bromfietser was nog niet weg en er lag een oudere vrouw over de weg. Zij was van haar scootmobiel gevallen. Het is niet bekend hoe dit heeft kunnen gebeuren. Zij werd met een tweede ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten