Studio Rheden

Studio Rheden nu ook met kijkradio

Foto: Studio Rheden

ARNHEM – Studio Rheden heeft sinds zaterdag kijkradio, daarmee zijn op televisie en op internet beelden vanuit de radiostudio te zien. 

In de studio hangt een camera en kijkers krijgen een kijkje in de keuken van de studio van Studio Rheden Radio.

Visual radio is te zien via Studio Rheden TV en via een livestream op internet. Niet alle programma’s zijn te zien. Onder meer op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur, zondag van 14.00 tot 16.00 uur en van maandag tot en met donderdag van 20.00 tot 22.00 uur.

Klik hier voor de frequenties van Studio Rheden TV of bekijk hier de livestream.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten