Verenigingen

Zwemvereniging PFC Rheden zoekt secretaris

Foto: Pixabay

RHEDEN – Zwemvereniging PFC Rheden is op zoek naar iemand die de taak van secretaris op zich wil nemen. Het dagelijks bestuur bestaat uit de voorzitter, penningmeester en een aantal leden die ook voorzitter zijn van de 4 afdelingen. Dit zijn Crez, waterpolo, wedstrijdzwemmen en synchroonzwemmen. 

PFC Rheden vraagt iemand met onder andere veel enthousiasme, goede communicatieve eigenschappen en 1 maal per maand vergaderen.

De vereniging biedt overigens ook de mogelijkheid om cursussen te volgen. Interesse? Neem dan contact op. Kijk voor meer info op www.pfcrheden.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten