Streeknieuws

Nieuwe datum over energiebesparing na bomvolle avond

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – De gemeente Rheden heeft een nieuwe datum gevonden voor een informatieavond over energiebesparing. Er kwamen vorige week donderdag zoveel mensen op de avond af, dat uiteindelijk noodgedwongen de deuren van het gemeentehuis in De Steeg werden gesloten.

Nu wordt er op donderdagavond 22 februari een nieuwe avond gehouden. Deze keer wil de gemeente voorkomen dat het weer uit de hand loopt. Daarom moeten belangstellenden zich deze keer vooraf aanmelden.

Met de nieuwe avond wil de gemeente zorgen dat bezoekers die de vorige keer voor dichte deuren stonden alsnog informatie geven.

De gemeente Rheden is begonnen met een gezamenlijke inkoopactie van zonnepanelen en vloer- en spouwmuurisolatie. Aanmelden voor de avond kan via deze link.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten