Nieuwe datum over energiebesparing na bomvolle avond

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – De gemeente Rheden heeft een nieuwe datum gevonden voor een informatieavond over energiebesparing. Er kwamen vorige week donderdag zoveel mensen op de avond af, dat uiteindelijk noodgedwongen de deuren van het gemeentehuis in De Steeg werden gesloten.

Nu wordt er op donderdagavond 22 februari een nieuwe avond gehouden. Deze keer wil de gemeente voorkomen dat het weer uit de hand loopt. Daarom moeten belangstellenden zich deze keer vooraf aanmelden.

Met de nieuwe avond wil de gemeente zorgen dat bezoekers die de vorige keer voor dichte deuren stonden alsnog informatie geven.

De gemeente Rheden is begonnen met een gezamenlijke inkoopactie van zonnepanelen en vloer- en spouwmuurisolatie. Aanmelden voor de avond kan via deze link.