Verenigingen

Kledingherstel voor klanten Kledingbank

Foto: Pixabay

DIEREN – De VrijeTijdsBesteding van het Inloophuis start wederom met een nieuwe activiteit. Elke dinsdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur is er voor klanten van de Kledingbank gelegenheid om gekochte of gekregen kleding te verstellen.

Ook levert de Kledingbank zelf kleding waarvan bijvoorbeeld knopen ontbreken of een rits stuk is. Doordat de Kledingherstel het maakt wordt de kleding alsnog in de winkel aangeboden.

Naast een zinvolle vrijetijdsbesteding levert men op deze manier ook weer een bijdrage aan de duurzaamheid. Eén van de drie pijlers van verzamelgebouw ’t Duynhuis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten