Verenigingen

Samen met de boswachter gluren op landgoed Biljoen

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

VELP – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op woensdag 7 februari een excursie op landgoed Biljoen. Hij wandelt door bossen en lanen, langs beken, weilanden en mooie vergezichten. Onderweg besteedt hij aandacht aan de historie van het landgoed, het belang van de beek en de huidige ontwikkelingen.

Als hoogtepunt heeft iedereen ook de kans om ook eens achter kasteel Biljoen te kijken, op het terrein dat normaal voor publiek is gesloten. Het kasteel zelf zal niet bezocht worden.

De start is om 14.00 uur bij station NS in Velp aan de Stationsweg. Reserveren kan via www.glk.nl/evenementen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten