Verenigingen

IVN Oost Veluwezoom verzorgt wandelexcursie rondom Zijpenberg

Foto: Corlène van der Camp // IVN

VELP – IVN Oost Veluwezoom verzorgt op maandag 5 februari een wandelexcursie door het gebied rondom de Zijpenberg. De start is om 09.30 uur bij parkeerplaats De Zijpenberg ten noorden van Velp. Deze parkeerplaats ligt aan het kruispunt van de Beekhuizenseweg en de Snippendaalseweg bij ANWB-paddenstoel 23445.

Wanneer en hoe is het fraaie Veluwse landschap ontstaan? Gidsen van het IVN Oost Veluwezoom geven tijdens een wandeling door het gebied rondom de Zijpenberg antwoord op deze vragen.

Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer informatie op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten