Verenigingen

Burgemeester Carol van Eert opent carnavalsseizoen

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Burgemeester Carol van Eert opent op woensdagavond 7 februari om 20.11 uur samen met de 5 carnavalsverenigingen uit de gemeente Rheden het carnavalsseizoen. De opening vindt plaats tijdens een feestelijke avond in de raadszaal van het gemeentehuis in De Steeg en begint om 20.00 uur.

Burgemeester Carol van Eert overhandigt op deze avond de Gemeentesleutel aan Prins Henk de 1e en Prinses Gerda van carnavalsvereniging De Bloaspiepkes uit Velp.

Ook de andere carnavalsverenigingen in de gemeente ontvangen een sleutel. Naast de sleuteloverdracht staan deze avond carnavaleske optredens van een dweilorkest, dansgardes en de 5 carnavalsverenigingen op het programma.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten