Verkiezingsbus komt naar Dieren en Rozendaal met live radio en televisie

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Studio Rheden komt op woensdag 14 maart met een grote verkiezingsbus naar Dieren en Rozendaal. Vanuit de rood/paarse bus worden in samenwerking met Omroep Gelderland twee uitzendingen gemaakt die in het teken staan van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. De uitzendingen zijn live te volgen op radio, televisie en internet bij Studio Rheden.

Om jongeren bij de politiek te betrekken staat de bus in de ochtend bij Het Rhedens in Rozendaal en in de middag bij Het Rhedens in Dieren.

Lijsttrekkers van de verschillende partijen worden geïnterviewd, inwoners en bezoekers mogen duidelijk maken wat zij vinden dat de politiek de komende vier jaar niet mag laten liggen en leerlingen gaan met de lijsttrekkers in debat.

Kom ook kijken

Iedereen is welkom om te komen kijken naar de uitzendingen. De verkiezingsbus is op woensdag 14 maart op het terrein van Het Rhedens in Rozendaal en Dieren te vinden.

– Van 10.00 tot 12.00 uur: Het Rhedens aan de Kleiberglaan 1 in Rozendaal.
– Van 14.00 tot 16.00 uur: Het Rhedens aan de Doesburgsedijk 7 in Dieren.

Foto: Omroep Gelderland

Wat vind jij belangrijk?

Iedereen die een vraag heeft aan de lijsttrekkers van de politieke partijen in Rheden en Rozendaal mogen nu al vragen doorgeven via redactie@studiorheden.nl.  Ook bij de verkiezingsbus is het mogelijk om vragen te stellen.

Live op televisie en internet

Wie niet kan komen kan de uitzendingen vanuit de verkiezingsbus live volgen via Studio Rheden op televisie, radio en op onze website. Vanaf 19.00 uur zal de uitzending herhaald worden op Studio Rheden Radio. Klik hier voor alle frequenties.

De verkiezingsbus is een samenwerking tussen Studio Rheden en Omroep Gelderland. De bus rijdt vanaf 6 februari door de provincie Gelderland en doet elke dag een andere gemeente aan. Het tourschema staat op www.gldstemt.nl.