Streeknieuws

Automobilist rijdt in op Dierenaar

Foto: Studio Rheden

DOESBURG – Een 39-jarige man uit Dieren heeft aangifte gedaan, omdat volgens hem een automobilist op hem is ingereden. De politie heeft een 37-jarige man uit Velp aangehouden.

De politie is bezig met een onderzoek. Het incident heeft zich volgens de politie afgespeeld op de Kraakselaan in Doesburg ter hoogte van de café’s. Daarvoor zou mogelijk het een en ander vooraf zijn gegaan. Wat precies heeft de politie niet bekendgemaakt.

De politie zoekt getuigen die iets gehoord hebben of beelden hebben gemaakt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten