Verenigingen

Jan Terlouw geeft lezing in Grote Kerk in Velp

Foto: Pixabay

VELP – Jan Terlouw opende op 6 maart 1998 officieel boekhandel Jansen & de Feijter in Velp. Omdat het 20 jaar geleden is geeft Jan Terlouw op woensdag 7 maart in de Grote Kerk in Velp een lezing. De opbrengst van de lezing komt ten goede aan Stichting Natuur & Mileu.

Jan Terlouw zal spreken over het belang van betrokkenheid bij de wereld en bij elkaar.

Omdat er veel mensen worden verwacht is het verstandig om snel te reserveren. De lezing begint om 15.00 uur. De entree is 10,00 euro.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten