Verenigingen

Excel training voor vrijwilligers in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Het Loket Vrijwilligerswerk biedt Excel trainingen voor vrijwilligers op de donderdagavonden in maart. De trainingen vinden plaats in de zaal van Ons Huis in Rheden.

Penningmeesters, secretarissen en andere vrijwilligers die de voordelen willen pakken van het werken met het computerprogramma Excel kunnen zich aanmelden voor deze trainingsavonden. Deelname is gratis.

De trainingen vinden plaats op 1 maart, 8 maart, 15 maart en 22 maart. De cursusavond vangt aan om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Aanmeldingen kan via www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten