Streeknieuws

Jasmijn Lau uit Velp haalt haar gram met juniorentitel

Foto: Pixabay

SCHOORL – De 18-jarige Jasmijn Lau uit Velp is in Schoorl Nederlands juniorenkampioene op de 10 kilometer geworden.

Ze deed dit in een Nederlands juniorenrecord: 34 minuten en 19 seconden. De Velpse atlete kon de opsteker goed gebruiken.

Onlangs werd haar de Europese titel op de 5.000 meter onder de 20 jaar ontnomen door de IAAF. Lau had het dopingreglement overtreden door het drinken van ‘geluksthee’.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten