Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld

Foto: Studio Rheden

VELP – De Geërfden van het dorp Velp en de gemeente Rheden organiseren jaarlijks de Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld. Dit jaar is de Heidewerkdag op zaterdagochtend 24 februari van 9.00 tot 12.30 uur. Dit jaar is burgemeester Carol van Eert er ook bij.

Kent u het Rozendaalse Veld? Loopt u er hard, wandelt u er, met of zonder hond, plaatst u bijenkasten, of geniet u daar op een andere manier? En houdt u ook van werken in de natuur? Kom deze ochtend dan helpen.

Trek wel stevige schoenen en eventueel regenkleding aan. Neem handschoenen mee en als het kan ook een snoeitang of takkenschaar. De dag wordt afgesloten met erwtensoep.

Op de parkeerplaats van het hondenlosloopgebied ten zuiden van het Rozendaalse Veld (Kluizenaarsweg) verzamelen de vrijwilligers zich.

Er bestaat ook een vrijwilligersgroep die zich het hele jaar inzet op de heide. Deze groep werkt eenmaal per twee weken op dinsdagochtend. Ook zij kunnen nieuwe leden goed gebruiken. Geïnteresseerd, neem dan contact op met de gemeente Rheden.