Verenigingen

Speeddaten met besturen in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – In Partycentrum Ons Huis Aan de mr B. van Leeuwenplein in Rheden wordt op 3 april Speeddaten voor bestuursleden georganiseerd. 

Je ambieert een bestuursfunctie binnen het vrijwilligerswerk, maar je weet nog niet precies welke vrijwilligersorganisatie het beste bij je past. Kom dan speeddaten met diverse besturen uit de gemeente Rheden.

Op deze avond ontmoeten de besturen en kandidaten elkaar in een interactief speeddate-sessie. Aanmelden kan via Loket Vrijwilligerswerk en via de website www.vrijwilligerswerkgelderland.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten