Streeknieuws

Ravage in keuken in Dieren door olie op het vuur, bewoner gewond

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Een pan met kokend hete olie heeft woensdagavond flinke schade aangericht in een woning aan de Julius Röntgenlaan in Dieren.

De bewoner had de pan op het vuur gezet. Hij liep even naar boven en toen hij beneden kwam stond de keuken vol rook. De bewoner vluchtte rond 23.00 uur het huis uit en belde de brandweer. Die had het vuur snel onder controle.

Reddingsactie hond

De bewoner is naar het ziekenhuis gebracht. Hij had teveel rook ingeademd toen hij de hond uit de woning probeerde te halen. De keuken raakte zwaar beschadigd.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten