Streeknieuws

Heidebrand op Posbank bij Rheden waarschijnlijk aangestoken

Foto: Twitter @erwintenhave

RHEDEN – Op de Posbank bij Rheden heeft zondagmiddag een stuk heide in brand gestaan. De brand is volgens de politie vermoedelijk aangestoken.

De brand ontstond bij de Schietbergseweg, bij Paviljoen De Posbank. De brandweer wist het vuur snel te blussen. Ongeveer 10 bij 20 meter heide is verwoest.

‘Getuigen ter plaatse vertelde ons dat het vermoedelijk is aangestoken. Deze hebben ons ook voorzien van de nodige informatie. Heeft u iets gezien wat er kan toe leiden dat wij verder kunnen in ons onderzoek dan horen wij dat graag’, meldt de politie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten