Streeknieuws, Verkiezingen2018

In gesprek met Magda Rook van GPR Burgerbelangen

Magda Rook van GPR Burgerbelangen. Foto: Studio Rheden

DE STEEG – In aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart komen alle lijsttrekkers van de politieke partijen langs in de radiostudio van Studio Rheden. Elke week mogen twee partijen in het Rhedens Magazine hun partijprogramma verdedigen. 

Luister hier het gesprek met lijsttrekker Magda Rook van GPR Burgerbelangen terug, de enige lokale partij die meedoet aan de verkiezingen in Rheden. Wat wil de partij doen aan de verloedering van de openbare ruimte en krijgen het nieuwe zwembad in Velp ook een doelgroepen? Ook toerisme, inwoners vroegtijdig betrekken bij plannen en subsidie voor de aanschaf van zonnepanelen komen aan bod.

Luister hier het gesprek terug:

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten