Verenigingen

Lenteworkshop vilten in Duynhuis in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – De VrijeTijdsBesteding van ’t Duynhuis verzorgt in maart een workshop vilten. Onder de titel ‘Breng de lente in huis met onze creatieve workshop’ leren mensen hoe ze met wol, vilt en garen een bloemenvrouwtje maken.

Voor deze workshop is enige ervaring met het werken met naald en draad gevraagd. Mensen kunnen kiezen om de workshop te volgen op donderdagavond of vrijdagmorgen. De workshop bestaat uit twee bijeenkomsten.

De workshop is in de VrijeTijdsVleugel van ’t Duynhuis aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63. De bijdrage in materiaalkosten is eenmalig 3,50. Aanmelden kan voor 25 februari via inloophuisdieren.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten