Streeknieuws

Man gewond na val van dak in Eerbeek

Foto: politie Apeldoorn

EERBEEK – Een man is maandag bij een bedrijf in Eerbeek van een dag gevallen. Hij raakte daarbij gewond.

De man viel ongeveer drie meter naar beneden en kwam terecht op een plat dak wat zich daaronder bevond.

De man werd onder begeleiding van het ambulancepersoneel ,met een hoogwerker van de brandweer, naar beneden gehaald.

De man werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten