Streeknieuws

Aanleg rotonde in Velp uitgesteld, vorst gooit roet in het eten

Foto: Studio Rheden

VELP – De aanleg van een rotonde op de kruising met de Arnhemsestraatweg, Daalhuizerweg en Nordlaan in Velp is uitgesteld. De lange vorstperiode gooit roet in het eten.

Het was de bedoeling dat er komende maandag met de werkzaamheden begonnen zou worden, maar door de weersverwachtingen is woensdag besloten om de aanleg voorlopig af te blazen. Een nieuwe datum is nog niet bekend. Er wordt pas begonnen als er voorlopig geen vorst meer wordt verwacht. Tot die tijd blijft de kruising gewoon open voor het verkeer.

De rotonde is een onderdeel van een groter project. De Arnhemsestraatweg, tussen de Hoofdstraat en de kruising, is al sinds januari afgesloten voor een opknapbeurt. Naast de rotonde moeten ook de Daalhuizerweg, Nordlaan en het deel van de Arnhemsestraatweg in de richting van Arnhem nog worden ook aangepakt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten