Verenigingen

Cabaretier Nathalie Baartman treedt op in Dieren

Foto: Theothorne

DIEREN – De uit Twente afkomstige cabaretier Nathalie Baartman treedt op zaterdag (24 februari) op bij Theater RhederArt in schouwburgzaal Theothorne in Dieren.

De show kreeg de naam ‘Voest’, dat is Twents voor vuist. Met die vuist zegt ze te willen vechten voor vrolijkheid en een beetje meer liefde. Het wordt dus een hilarische vrolijke voorstelling van een vurige vrouw met een missie. Met een Twentse blik probeert Baartman de huidige tijd te grijpen.

Baartman omschrijft haar tournee als een ‘vredesmissie’. De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 17 euro. Kaarten zijn te bestellen via www.rhederart.nl.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten