Internetcafé in Dorpshuis Rheden over je Digitale erfenis

Foto: Pixabay

RHEDEN – Bibliotheek Veluwezoom organiseert wederom een internetcafé met als thema ‘Je digitale erfenis.’ Deze keer wordt het gehouden op maandagmiddag 26 februari in het Dorpshuis in Rheden.

Tijdens ons leven bewaren we steeds meer gegevens online. E-mailadressen, foto’s, accounts op sociale media en documenten bij digitale opslagdiensten, bijvoorbeeld. Maar wat gebeurt hiermee als je overlijdt? En wat wíl je dat ermee gebeurt?

Het is goed om hierover na te denken en een plan te maken, zodat nabestaanden inzicht hebben in je online activiteiten en weten wat ze kunnen en moeten doen. Deskundige vrijwilligers helpen u op weg op het world wide web (internet) en op de computer. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.