Streeknieuws

Project om jongeren te helpen te ondernemen begonnen

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – In de gemeente Rheden is  VeluwezOOOm got talent begonnen. Dit project is bedoeld voor leerlingen en studenten die iets extra’s willen doen tijdens hun opleiding.

VeluwezOOOm got talent! ondersteunt de jongeren om een sociaal project op te zetten, een eigen onderneming te starten of zich als ZZP-er in de gemeente Rheden te vestigen.

Het onderwijs, het bedrijfsleven en de gemeente Rheden hebben samen een lesprogramma van 6 maanden ontwikkeld. Wekelijks krijgen de leerlingen en studenten tot half juni 2 uur extra les. Het bedrijfsleven, onderwijs en de gemeente Rheden verzorgen deze lessen.

Leerlingen en studenten van onder meer Helicon MBO Velp, Het Rhedens, Aeres MBO Velp,Hogeschool Van Hall Larenstein, het Astrum College en Arentheem College Titus Brandsma doen aan VeluwezOOOm got talent! mee. Door de opzet krijgen zij de kans om bij bedrijven, ondernemingen, instituten en omwonenden in beeld te komen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten