Streeknieuws

Schaatskoorts bij Dierense Speeltuin, baan onder water gezet

Dierense Speeltuin. Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Het vriest al aardig in de nacht, maar vanaf het weekend gaat het ‘s nachts nog harder vriezen en overdag komen de temperaturen nog maar amper boven nul. Reden voor de Dierense Speeltuin om de baan op het terrein onder water te zetten.

‘Er komt Siberische kou deze kant op en dat betekent dat de mannen een poging gaan wagen om de ijsbaan weer in orde te krijgen’, aldus de vereniging op Facebook. Donderdag wordt er voor het eerst de baan onder water gezet.

‘Wij hopen op een paar dagen schaatsplezier’, schrijft de vereniging.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten