Streeknieuws

Scooterrijder beroofd op industrieterrein De Beemd in Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – Een scooterrijder is vrijdagavond beroofd op industrieterrein De Beemd in Velp. Dat is volgens de politie gebeurd door twee motorrijders.

De bestuurder reed op het fietspad toen die werd beroofd door de motorrijders. De beroving gebeurde rond 21.30 uur. Het is niet bekendgemaakt of er iets is meegenomen.

De politie is bezig met een onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten