Streeknieuws, Verkiezingen2018

In gesprek met Gea Hofstede van de PvdA Rheden

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – In aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart komen alle lijsttrekkers van de politieke partijen langs in de radiostudio van Studio Rheden. Elke week mogen twee partijen in het Rhedens Magazine hun partijprogramma verdedigen.

Luister hier het gesprek met lijsttrekker Gea Hofstede van GroenLinks terug. Waarom moeten wijken en dorpen een eigen budget krijgen? Wat wil de partij doen aan armoede? Waarom wil PvdA de Gelrepas uitbreiden en meer geld naar cultuur. Ook extra taken voor de burgemeester en een wethouder minder en gratis peuterspeelzalen komen aanbod.

Luister hier het hele gesprek terug:

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten