Streeknieuws, Verkiezingen2018

In gesprek met Constans Pos van GroenLinks Rheden

Constans Pos in de uitzending van Studio Rheden. Foto: Studio Rheden

DE STEEG – In aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart komen alle lijsttrekkers van de politieke partijen langs in de radiostudio van Studio Rheden. Elke week mogen twee partijen in het Rhedens Magazine hun partijprogramma verdedigen.

Luister hier het gesprek met lijsttrekker Constans Pos van GroenLinks terug. Hoe zorgt de partij dat Rheden in 2040 klimaatneutraal wordt en hoe krijgt GroenLinks inwoners zover om duurzamer te leven?.Ook de bijstand en armoede en het plan van GroenLinks ‘Ons Dorp’ komen aanbod.

Luister hier het gesprek terug:

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten