Streeknieuws

Werkzaamheden Spankerenseweg in Dieren uitgesteld door vorst

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

DIEREN – De werkzaamheden op de Spankerenseweg in Dieren ter hoogte van het kruispunt met de Kanaalweg (provinciale weg N786) zijn uitgesteld. Het is veel te koud. De weg zou vanaf woensdag drie dagen dicht gaan.

Voor het verkeersproject Traverse Dieren was het de bedoeling om nieuwe kabels onder de Spankerenseweg te leggen.

Het blijft de komende dagen ‘s nachts en overdag vriezen en daardoor is het onmogelijk om de werkzaamheden uit te voeren.

De provincie Gelderland laat weten dat er zo snel mogelijk een nieuwe datum wordt geprikt om het werk alsnog uit te voeren.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten