Verenigingen

‘t Duynhuis start met een kopje koffie

Foto: Duynhuis

DIEREN – De VrijeTijdsBesteding van ‘t Duynhuis start in maart met ‘buurtkoffie’. Dan kan iedereen vrijblijvend binnen lopen voor een kop koffie en een praatje maken met buurtgenoten. Maar ook om een spelletje te spelen of mee te doen met een creatieve activiteit.

De koffie staat klaar op maandag en dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Men kan de hele ochtend blijven of alleen voor een kort bezoek komen. Aan ‘buurtkoffie’ zijn geen kosten verbonden.

Buurtkoffie is voor alle inwoners van Dieren en omliggende plaatsen. Per maand worden bepaalde buurten nadrukkelijk uitgenodigd via huis-aan-huis flyers. In maart is dat de buurt rondom ‘t Duynhuis en de wijk tussen de Schweer bey der Beckehof en het winkelcentrum.

Foto: Duynhuis

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten