Streeknieuws

Gevoelstemperatuur van -18: gewoon doorwerken aan Traverse Dieren

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – De ijzige kou met een gevoelstemperatuur van -18 graden was donderdag geen spelbreker voor de bouwlui die werken aan het verkeersproject Traverse Dieren.

Goed ingepakt werken ze in de vrieskou gewoon door op de parkeergarage, bij de tunnel en bij het talud van de Ellecomsedijk.

Er zijn ook werkzaamheden in de gemeente Rheden die wel zijn stilgelegd vanwege de vrieskou. De aanleg van een rotonde op de kruising Arnhemsestraatweg, Daalhuizerweg en Nordlaan is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Ook de werkzaamheden op de Spankerenseweg in Dieren zijn deze week uitgesteld.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten