Burgemeester Carol van Eert bij jubileum Jansen & de Feijter

Burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden. Foto: Martin de Jongh

VELP – Boekhandel en cultureel podium Jansen & de Feijter viert op 6 maart haar 20-jarig jubileum. Jan Terlouw, die op 6 maart 1998 de winkel opende, geeft speciaal ter ere van dit jubileum een lezing in de Grote Kerk Velp en Burgemeester Carol van Eert is erbij.

Op dinsdag 6 maart is het open huis van 9.30 tot 18.00 uur aan de Emmastaat 6 in Velp. Om 15.15 uur komt burgemeester Carol van Eert langs. De lezing van Jan Terlouw in de Grote Kerk in Velp aan de Kerkstraat is woendag 7 maart om 15.00 uur.

Jansen is erg blij dat Jan Terlouw erbij is. De opbrengst van de lezing ‘Pleidooi voor betrokkenheid’ komt ten goede aan stichting Natuur & Milieu. Kijk voor meer info op www.eenpassievoorboeken.nl.