Verenigingen

Burgemeester Carol van Eert bij jubileum Jansen & de Feijter

Burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden. Foto: Martin de Jongh

VELP – Boekhandel en cultureel podium Jansen & de Feijter viert op 6 maart haar 20-jarig jubileum. Jan Terlouw, die op 6 maart 1998 de winkel opende, geeft speciaal ter ere van dit jubileum een lezing in de Grote Kerk Velp en Burgemeester Carol van Eert is erbij.

Op dinsdag 6 maart is het open huis van 9.30 tot 18.00 uur aan de Emmastaat 6 in Velp. Om 15.15 uur komt burgemeester Carol van Eert langs. De lezing van Jan Terlouw in de Grote Kerk in Velp aan de Kerkstraat is woendag 7 maart om 15.00 uur.

Jansen is erg blij dat Jan Terlouw erbij is. De opbrengst van de lezing ‘Pleidooi voor betrokkenheid’ komt ten goede aan stichting Natuur & Milieu. Kijk voor meer info op www.eenpassievoorboeken.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten