Verenigingen

Wandelexcursie rondom de Posbank

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

RHEDEN – IVN Oost Veluwezoom verzorgt op maandag 5 maart een wandelexcursie door het gebied rondom de Posbank. De start is al om 09.30 uur op de parkeerplaats bij Paviljoen de Posbank aan de Beekhuizenseweg 1 in Rheden.

Een wandeling door het gebied waar in de middeleeuwen ijzer werd geproduceerd en waar nu nog ijzerslakken worden gevonden. Zijn er nog sporen te zien van de eekschilcultuur, eiken die werden “geschild” om de schors te gebruiken in de leerlooierij. IVN gidsen vertellen over dit interessante gebied.

Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten