Verenigingen

Wandeltocht door Park Veluwezoom in het donker

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Kinderen tussen 7 en 11 jaar oud kunnen op zaterdag 3 maart van 19.30 tot 21.30 uur samen met 1 ouder meedoen aan een wandeltocht om de geheimen van de nacht te ontdekken. De wandeltocht start zonder zaklampen vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

De tocht is alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn, vanwege de in het donker te belopen oneffen paden.

De kosten voor deelname bedragen (voor kinderen en begeleider) 5,00 euro. Aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl. De wandeltocht wordt ook gehouden op 10, 17 en 24 maart.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten