Streeknieuws

Parallelweg Zutphensestraatweg in Ellecom gaat een paar dagen dicht

Foto: Martin de Jongh

ELLECOM – De parallelweg van de Zutphensestraatweg in Ellecom gaat ter hoogte van de Hofstetterlaan een paar dagen dicht. De weg is afgesloten voor het verkeer van maandag 12 maart tot vrijdag 16 maart.

Er wordt een nieuwe parallelweg aangelegd als onderdeel van het nieuwe kruispunt bij Ellecom. De werkzaamheden worden overdag uitgevoerd.

De woningen aan de Hofstetterlaan en omgeving zijn bereikbaar vanaf de hoofdweg in Ellecom via de Kastanjelaan – Binnenweg. Tussen de Kastanjelaan en de Hofstettelaan worden bromfietsers en fietsers omgeleid via het noordelijk gelegen fietspad, en zijn in twee richtingen te gebruiken.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten