Streeknieuws

Veerpontje Dieren – Olburgen zaterdag uit de vaart

Foto: Beelden van Boven

DIEREN – Het veerpontje tussen Dieren en Olburgen gaat zaterdag voor een dagje uit de vaart.

Volgens veerbaas Roland Janssen worden er werkzaamheden aan de veerpont uitgevoerd. Er wordt een nieuw anker geplaatst, meldt hij.

De veerbaas gaat er vanuit dat er zondag weer normaal gevaren kan worden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten