Verenigingen

Lampionnen optocht zaterdagavond in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Dit jaar zal de jaarlijkse lampionnenoptocht worden gehouden op zaterdag 10 maart. Alle kinderen tot en met groep 4 jaar krijgen daarvoor een lampion van de Oranjevereniging. Vanaf groep 5 ontvangen kinderen een glowstick.

In de tent van de Oranjevereniging zijn ook voor de start lampions en glowsticks te koop. Van 18:45 uur tot 19:15 speelt het Rhedens Fanfarecorps bij de start op het plein bij de pomp.

De route van de optocht begint bij De Pomp in de Groenestraat waar die ook weer zal eindigen. De optocht wordt muzikaal begeleid door de March en Showband Rheden, Mr. H.M. van der Zandt uit Velp en Excelsior uit Ellecom-De Steeg.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten