Streeknieuws

Frans Bauer dol op de bamiballen uit Velp

Foto: Facebook Omroep Gelderland

VELP – Als Frans Bauer denkt aan Velp, dan denk hij aan een bamibal. De volkszanger zei woensdag op Radio Gelderland dat hij helemaal dol is op de bamiballen van een snackbar aan de Hoofdstraat in Velp.

In de studio van Radio Gelderland werd Frans verrast met een paar versgebakken bamiballen uit Velp. Daarnaast kreeg hij nog een doosje mee om ze thuis zelf in het frituur te gooien.

De liefde voor de bamibal uit Velp gaat volgens Frans ver terug. ‘Vroeg werkte ik heel vaak in de studio in Arnhem, met Emile Hartkamp. En die tent was 24 uur per dag open.’

Na het werk in de studio ging Frans in de nacht wel eens een balletje halen in Velp. ‘Dat vergeet je nooit meer. Dan zaten we daar ‘s nachts rond een uur of twee half drie. Al die taxichauffeurs kwamen dan langs. Even een balletje doen en een frietje halen. Dat zijn dingen, dat blijft je dan bij.’

Bekijk hier het fragment

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten