Boekenweek: Kader Abdolah te gast in de Bibliotheek Velp

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

VELP – Ter gelegenheid van de Boekenweek is zondagmiddag 18 maart de bekende schrijver Kader Abdolah te gast in de Bibliotheek Velp. Hij geeft een lezing over zijn vlucht uit Iran, zijn ervaringen in Nederland en zijn passie voor schrijven.

Ook vertelt hij over de natuur als inspiratiebron, niet toevallig het thema van deze Boekenweek: ‘En toch is alles wat we doen natuur’. De lezing wordt georganiseerd door boekhandel Jansen & de Feijter en de Bibliotheek Veluwezoom.

Toegangskaarten voor de lezing van Kader Abdolah zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Jansen & de Feijter en bij de Bibliotheek Velp. De lezing begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De Bibliotheek Velp is een half uur voor aanvang is geopend.